O nouă înfrângere pentru handbalistele Universității Cluj! Urmează meciul cu campioana Europei, CSM București!

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a cedat cu scorul de 18-22, în deplasare, pe terenul formației CSM Unirea Slobozia, partida din cadrul etapei a 17-a din Liga Națională disputată marți, 14 februarie. 

Silviu Cristea

Meciul a început bine pentru clujence, dar Slobozia a revenit la conducere și nu a mai cedat avantajul până la final. Principala marcatoare a Clujului a fost Florina Chintoan cu 8 goluri, fiind urmată de Andreea Tetean cu 3 reușite. Abigail Vălean și Reka Tamaș au marcat câte 2 goluri.

„Ne-am dorit victoria în jocul de la Slobozia, însă din păcate nu am beneficiat de tot lotul valid înaintea partidei și aici mă refer la Diana Puiu care nu s-a pregătit cu echipa fiind accidentată. De asemenea, sunt nemulțumit de randamentul unor jucătoare cu pretenții, care continuă să fie de câteva jocuri sub nivelul așteptărilor, iar numărul mare de greșeli personale care ne-a privat de un rezultat pozitiv. În ceea ce privește echipa gazda aceasta a stiut sa speculeze cele 13 aruncări de la 7 metri de care au beneficiat și 12 minute în care noi am jucat în înferioritate numerică”, a declarat Florentin Pera, tehnicianul Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Handbalistele vor juca în etapa următoare pe terenul campioanei Europei CSM București. Deținătoarea Ligii Campionilor este gazda meciului din cadrul etapei a XIX a Ligii Naționale, partida fiind programată luni, 20 ianuarie, de la ora 17:00 în Sala Rapid și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3 și Dolce Sport.

După 18 runde disputate din actuala ediție de campionat Universitatea Cluj se situează pe locul 8 cu 15 puncte, în vreme ce echipa bucureșteană este lider detașat în clasament, cu 45 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.