O nouă inovație de la Farmec – tehnologia care ajută la reducerea ridurilor și îmbunătățirea circulației

Cercetătorii de la Farmec au îmbinat experiența în cosmetică cu noile tehnologii LED și ION și au introdus in linia de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ un aparat care funcționează pe bază de vibrații ușoare cu durata a 3 minute, care au ca efect reducerea ridurilor și îmbunătățirea circulației, tenul devenind mai luminos și mai fin, după doar câteva utilizări.

În alegerea acestui produs, specialiștii s-au bazat pe cercetările care au demonstrat că o cremă, pentru a fi profund absorbită, poate fi ajutată de dispozitive speciale, de gadget-uri care pun în valoare principiile active ale cremelor. Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+ este un astfel de instrument, fiind un mini-stilou electric cu vibraţii, care poate fi folosit pe tenurile normale și sănătoase, pentru un masaj eficient al zonelor feței și gâtului.

Activatorul Antirid de la Gerovital poate fi utilizat de persoanele cu vârsta cuprinsă între 25-55 ani, recomandându-se folosirea zilnică, pe baza unei scheme de întreținere a tenului. Este indicată folosirea produselor din aceeași gamă pentru a avea rezultate optime, iar tratamentul să fie unul coerent. Astfel, o posibilă schemă de îngrijire cu produse conexe ar fi ca, înainte de utilizare să se aplice un fluid de curățare și demachiere față, iar după utilizare, o cremă hidratantă sau antirid, produse care se găsesc în gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan.

Aparatul este portabil și ușor de folosit, având două moduri de funcționare: curățare și hidratare/antirid, iar cele 2 lumini ajută la identificarea cu ușurință a acestora. Astfel, lumina albastră cu ion pozitiv (+) ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor, iar lumina roșie cu ion negativ (-) se utilizează după aplicarea produselor antirid sau hidratare, ajutând la asimilarea principiilor active din creme.

Activatorul Antirid face parte din gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan, gamă destinată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile, deshidratate, ridate și lipsite de fermitate.

Întreaga gamă este disponibilă în farmacii și în cele 8 magazine Farmec și cele 2 Gerovital, sau accesând magazinul online www.farmec.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.