O nouă reducere Wizz Tours pentru pachetele zbor + cazare până la sfârşitul acestei luni

Cu Wizz Tours turiştii îşi pot rezerva vacanţa mai uşor, mai rapid şi mai rentabil tot timpul anului prin opţiunea convenabilă de a achiziţiona împreună bilet de avion şi cazare. Ofertele Wizz Tours combină zborurile în reţeaua Wizz Air aflată în continuă dezvoltare şi care la ora actuală însumează 500 de rute în Europa şi în afara ei, cu peste 30.000 de hoteluri şi complexe turistice. Pachetele de călătorii sunt disponibile pe wizztours.com, iar turiştii primesc suport în limba locală, precum şi alte servicii menite să le asigure o vacanţă lipsită de griji: posibilitatea de a închiria maşină, transfer pentru şi de la aeroport, asigurare de călătorie.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care îşi rezervă în următoarea perioadă vacanţa din această vară, Wizz Tours le oferă până pe 31 mai o reducere de 65 de euro* la fiecare rezervare.

„Vara aceasta destinaţiile la plajă din Spania, Portugalia, Italia sunt printre preferatele turiştilor de pretutindeni şi tocmai din acest motiv Wizz Tours oferă până la sfârşitul lunii mai, o reducere de 65 de euro. În plus, turiştii din România pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute sau să vâneze promoțiile early booking”, spune Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Discount-ul se poate obţine dacă se introduce codul „HURRY65” în timpul procesului de rezervare, pe wizztours.com, şi este valabil la pachetele de zbor + cazare, cu minim 7 nopţi de cazare, pentru călătoriile care se încheie în 31 octombrie 2017, pentru toate destinaţiile.

Plajele regiunii Alghero (Sardinia, Italia) sunt printre cele mai spectaculoase din Peninsulă, iar turiştii se pot bucura de un sejur (şapte nopţi de cazare şi zbor inclus) care începe de la 1.090 ron de persoană, dacă aleg ca plecare ziua de 7 iunie, din Bucureşti.

Unele dintre cele mai rentabile pachete de vacanţă oferite de Wizz Tours pentru această vară sunt cele spre Spania. Plajele din Costa Brava (Spania) atrag în fiecare vară nenumăraţi iubitori de soare şi mare din toată lumea, iar turiştii din Timişoara care îşi rezervă aici o săptămână de cazare şi zbor beneficiază de un preţ de 899 de ron de persoană dacă aleg plecarea în ziua de 14 iunie 2017. Cei care vor să-şi petreacă sejurul pe plajele din Costa Blanca (aproximativ 200 de kilometri de plaje pe coasta Mării Mediterane) pot opta pentru pachetul cu şapte nopţi de cazare şi zbor inclus, cu plecare din Cluj, în 4 iunie, cu preţ pornind de la 1.090 de ron de persoană.

Cunoscută şi sub numele de „insula primăverii eterne” Tenerife (Spania), cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, oferă temperaturi ideale pentru o vacanţă la plajă, în orice lună din an. Unul dintre pachetele Wizz Tours pentru această destinaţie, cu plecare din 16 iunie, de la Bucureşti Otopeni, porneşte de la 1.329 ron de persoană (zbor şi şapte nopţi de cazare).

„Nu mai trebuie să faci nicio cercetare de preţ sau de cazare în prealabil. Pur şi simplu intri pe site-ul wizztours.ro îţi alegi vacanţa sau city-break-ul la care ai visat, ţi le personalizezi cu serviciile dorite, îţi iei bagajul, te îndrepţi spre aeroport şi în câteva ore eşti deja pe plajă, cu un cocktail în faţă sau te bucuri de o cină romantică, în oraşul tău preferat din Europa. Totul este extrem de simplu şi uşor. Indiferent de perioada în care ei aleg să călătorească, pachetele oferite de Wizz Tours oferă oportunități de vacanță în cele peste 30.000 de locuri de cazare şi 500 de rute din întreaga Europă şi din afara ei”, încheie Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

PACHETE WIZZ TOURS ZBOR ŞI CAZARE:

Destinație Oraş de plecare Plecare din data de Zile de cazare Preţuri începând de la**
Tenerife Bucureşti 16 iunie 7 nopţi Ron 1.329
Alghero (Sardinia, Italia) Bucureşti 7 iunie 7 nopţi Ron 1.090
Costa Brava Timişoara 14 iunie 7 nopţi Ron 899
Costa Blanca Cluj 4 iunie 7 nopţi Ron 1.090

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.