O nouă reprezentație pe strada Zaracatan la Salina Equines: cel mai frumos show de echitație din România se joacă din nou în weekend!

ZARACATAN este un spectacol de echitație unic în România, un show în care artiști de nivel internațional combină numere de dresaj, gimnastică artistică, acrobații, sărituri peste obstacole și teatru. Atmosfera este întregită de muzică, lumini și gheață carbonică.

Sunteți invitați sâmbătă, 08 iulie 2017, la ora 18:00, la un spectacol de echitație impresionant. Show-ul are loc în manejul interior al domeniului ecvestru Salina Equines, astfel încât nu este influențat de condițiile meteo.

Coregrafia spectaculoasă, gândită și pusă în scenă de patru foști artiști ai celor mai mari spectacole de echitație din lume – Cavalia Odysseo, exprimă interacțiunea dintre oameni și cai, care trăiesc și respiră împreună, ca și la începutul anilor 1900.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

– copii sub 14 ani – 20 lei;

– adulți – 50 lei;

– VIP – 100 lei (prețul include acces în loja VIP, bufet suedez, băuturi și vizitarea grajdurilor după spectacol);

Pentru a fi siguri că aveți locul asigurat la show, rezervați-vă biletul la link-ul următor: https://goo.gl/forms/oMEXuSdGt92Ixv9x2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.