O noua versiune a aplicației ClujParking este disponibilă pe Google Play și App Store

Primaria Cluj-Napoca pune la dispozitia cetatenilor municipiului o noua versiune a aplicatiei ClujParking, care a fost publicata deja pe Google Play si App Store.

foto © ziardecluj.ro

Reamintim că aplicația ClujParking, dezvoltată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu AROBS Software prin clusterul ARIES Transilvania arată disponibilitatea locurilor de parcare în parcările cu barieră din municipiul Cluj-Napoca.

Prin aplicatia ClujParking sunt monitorizate la ora actuala 6 parcari si parking-uri din zona centrala si semicentrala (parking Motilor, parking Sala Polivalenta, parcare Unirii, parking Multiplex Leul, parcare Cipariu, parcare Mihai Viteazu) , insumand peste 1300 de locuri de parcare.

De la prima aparitie, aplicatia a trecut prin redesign la sfarsitul lunii martie si i s-au adaugat cateva informatii referitoare la parcarile din municipiu. Ultimul update contine mai multe imbunatatiri substantiale printre care:

1. Aplicatia este disponibila si in limba engleza;

2. Au fost adaugate tarifele la fiecare parcare;

3. Au fost incluse informatii referitoare la distanta si durata estimata pana la fiecare parking din aplicatie, din locatia in care se afla utilizatorul;

4. Utilizatorul are acum posibilitatea sa salveze anumite parcari ca parcari preferentiale (utilizatorul poate alege sa ii fie afisate informatii doar despre anumite parking-uri);

5. Posibilitatea „notificarilor push”. incepand cu aceasta versiune, Primaria poate trimite notificari catre cei care au instalat aplicatia, astfel incat ei sa fie anuntati imediat despre unele evenimente care ii intereseaza (de exemplu, se poate transmite daca o parcare este cu intrare libera intr-o zi sau daca este inchisa sau poate fi transmis daca este un blocaj, un accident intr-o anumita zona etc.). Aceste notificari pot fi trimise şi tuturor utilizatorilor, dar şi numai unor grupuri de utilizatori cum ar fi cei care au salvat un parking ca preferential, cu acceptul prealabil al utilizatorului. Astfel, utilizatorul, la instalare, este intrebat daca doreste sau nu sa primeasca notificari, la fel ca la orice alta aplicatie.

Pentru a vedea aceste imbunatatiri tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa isi actualizeze aplicatia instalata. Cei care aleg sa isi descarce aplicatia de acum incolo vor primi direct ultima versiune.

De la lansarea aplicatiei, de la inceputul lunii martie, aceasta a fost instalata de catre 6.187 de utilizatori, dintre care 3.804 de instalari pe sisteme Android si 2383 de instalari pe sisteme iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.