O pizzerie din Cluj-Napoca a fost sancționată de OPC Cluj pentru că a refuzat să livreze o comandă unui clujean în Făget

Pizzeria deținută de chef Adrian Hădean, Artizan Pizza, a fost sancționată contravențional de către Oficiul pentru Protecția Consumatorului Cluj pentru că a refuzat să îi livreze unui clujean comanda în Făget.

artizan pizza cluj

„Referitor la reclația dumneavoastră înregistrată la CJPC Cluj privind refuzul preluări unei comenzi de livrare pizza la adresa indicată, urmare accesării site-ului http://artizanpizza.ro/contact, vă comunicăm:

– Urmare acțiunii de control desfășurată în scopul cercetării și soluționării petiției dumneavoastră, aspectele sesizate s-au dovedit a fi întemeiate.

– Operatorul economic a fost sancționat contravențional, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate”, au precizat reprezentații OPC Cluj într-un comunicat.

Un clujean care locuiește în Făget le-a făcut o reclamație celor de la Artizan Pizza, după ce aceștia au refuzat să livreze o comandă în luna noiembrie, motivând faptul că adresa indicată „se află în colonia Făget”, stradă care face parte din municipiul Cluj-Napoca.

„Foarte urât să-ți spună operatorul că stai <prea departe> de ei și să-ți refuze preluarea comenzii, în condițiile în care am solicitat o livrare pe o stradă din Cluj Napoca (zonă în care toate restaurantele livrează fără probleme). Trăim în 2015, comunismul a apus, emag îți livrează gratuit și în vârf de munte!”, a fost mesajul transmis de clujean pe pagina de facebook Artizan Pizza.

„Livrăm în municipiul Cluj Napoca. Adresa dumneavoastră e în colonia Făget. E posibil să plătiți taxe la primăria Cluj, dar pentru noi, o livrare la adresa dumneavoastră înseamnă un total de 19 km. Din păcate nu ne putem asuma o astfel de distanță acum. Mulțumim”, i-au replica acestuia reprezentanții pizzeriei.

În replică, clujeanul le-a atașat buletinul cu strada din municipiul Cluj-Napoca, însă nu a mai primit răspuns.

buletin faget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.