O studenta la Conservatorul clujean, amendata de politie pentru ca un vecin a fost deranjat de studiul la pian al acesteia

O tanara studenta din Cluj-Napoca a fost amendata dupa ce un vecin a reclamat-o la politie pentru ca il deranja studiul la pian al acesteia.

Politistii clujeni au avertizat-o pe tanara ca daca i se vor mai face plangeri pentru deranj amenzile vor creste si risca dosar penal.

„Tocmai am fost amendata pentru studiul la pian in urma plangerii unui vecin, iar amenzile „vor creste si vor fi urmate de un caz penal” daca persist in a studia, caci vecinul nu are de gand, bineinteles, sa se opreasca aici. Da, minunatele masuratori „secrete” au integistrat un moment de 37 decibeli in studiul meu, maximul legal fiind de 35.

Multumesc, Primaria clujeana, aceeasi primarie care ne premiaza la 10 pentru Cluj, aceeasi primarie care se mandreste prin ziare cu performantele noastre. Mai trebuie cate o zi de asta, Romania, o zi in care sa imi amintesti cat de infectata esti de paraziti. O zi in care sa privesc altfel intrebarea „Pai, si vrei sa ramai in tara?” Impulsul la nervi e un mare „Nu”, dar vreau sa raman in tara. Vreau sa raman in tara si sa stiu ca sunt o picatura de spirt printre microbi.

Multumesc, Cluj. Sper ca nu mai candidam pentru Capitala Culturala Europeana sau ceva titlu de asta, nu?”, a scris tanara Ema Borza pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.