O vilă din Florești a fost prădată de hoți. Paguba se ridică la 200.000 lei!

Trei bărbați sunt cercetați de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat și tăinuire.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, unul dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns într-o locuinţă din Floreşti, prin escaladarea zidului şi forţarea unui geam, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 200.000 de lei şi ar fi plecat de la locul faptei cu un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca.

Hoții au furat bijuterii, ceasuri şi aparatură electronică, bunuri care au fost găsite de oamenii legii în urma perchezițiilor făcute la domiciliile suspecților. În urma investigaţiilor, poliţiştii au depistat un al treilea bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca, cu ajutorul căruia ar fi fost valorificate bunurile provenite din furt.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tăinuire. Pentru a nu fi victime ale unor astfel de fapte, poliția clujeană vă recomandă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.