Oameni cu suflet mare. Doi tineri din Gherla au salvat un pui de pisică rămasă blocată pe o țeavă, într-o clădire în paragină – VIDEO

Doi tineri din localitatea Gherla au reușit să salveze cu succes un pui de pisică blocată într-o țeavă dintr-o clădire dezafectată de pe strada Hășdății.

Mieunatul unei pisici care se auzea înfiorător de câteva zile, din clădirea fostei baze de recepții de pe strada Hășdății din Gherla, a atras atenția localnicilor.

Împreună cu prietenul lui, Andrei, un tânăr de 23 de ani, tot din Gherla, Radu a cerut din nou paznicului de la intrarea în bază să le permită din nou accesul, ca să ajungă sus, la pisică.

Cei doi au găsit pisica prinsă cu ghearele de o țeavă, în casa liftului. „Nu am găsit niciun lemn, fier sau ceva, să-i fac un pod să treacă, așa că a trebuit să folosesc smâcul. A fost riscant, pentru că puteai oricând să cazi în gol, la o mișcare greșită„.

În cele din urmă, puiul a fost prins și tras cu greu de pe țeavă, de care se ținea cu toate puterile.

„De joi am tot auzit-o cum se miaună”, a povestit Radu, un tânăr de 24 de ani din Gherla. „Zilele trecute am mers acolo, l-am rugat pe paznic să mă lase înăuntru, să vedem dacă o găsesc, dar n-am reușit să dau de ea. Mieunatul a continuat, așa că luni am mers din nou. Am văzut-o, era într-un geam, la ultimul etaj. Știam că o să fie greu să o iau de acolo, așa că am mers la ADP, de unde am cerut și am primit un smâc, cum se folosesc la prinderea câinilor”, a declarat unul dintre tineri pentru gherla.info.

Pisica a fost dusă la veterinar, speriată și flămândă, urmând să fie adoptată.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.