Omagiu pentru Alexandra, fata ucisă din Caracal, pe scena UNTOLD! DJ-ul Don Diablo i-a dedicat o melodie! „Vi se va simți lipsa, dar nu veți fi uitați”

Victima criminalului din Caracal, Alexandra Măceșanu, a fost omagiată pe scena principală UNTOLD în ziua a 3-a de festival de către DJ-ul Don Diablo, care i-a dedicat o melodie, iar zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor în memoria tinerei.

La final, muzica s-a oprit, iar pe ecrane a fost proiectată imaginea Alexandrei, iar Don Diablo a fluturat drapelul României. „Vi se va simți lipsa, dar nu veți fi uitați”, a spus DJ-ul.

Spectacolul a continuat apoi în forță, iar DJ-ul a reusit să energizeze mulțimea.

Părinţii Alexandrei Măceşanu sunt de acord ca presupusele rămăşiţe ale fiicei lor să fie supuse unei expertize internaţionale, a scris sâmbătă, pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei.

Săptămâna trecută, miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

DIICOT a informat, sâmbătă, că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.