Oradea dă o nouă lecție de administrație Clujului. Pasaj subteran redat circulație, pod cu 6 benzi și încă două pasaje în lucru

Municipiul Oradea condus de liberalul Ilie Bolojan oferă o nouă lecție de administrație Clujului. Au fost redate circulației pasajul Magheru, iar podul Dacia a fost reabilitat și lărgit la șase benzi pentru fluidizarea circulației.

Mai mult, la Oradea va fi început lucrul la încă două pasaje subterane, în fața catedralei ortodoxe și la piața mare, iar în doi ani, traficul din Nufărul spre gară se va desfășura fluent.

Astfel, administrația locală din Cluj-Napoca ar trebui să ia notițe de la colegii lor din Oradea despre modul cum se decongestionează traficul și cum se obțin rezultate.

„De azi, de la prânz, se circulă în bună regulă pe bulevardul Magheru. Podul Dacia a fost reabilitat şi lărgit la 6 benzi, pasajul subteran a fost deschis circulației, bretelele permit virajul spre toate direcţiile iar circulaţia tramvaielor a fost reluată.

Lucrările realizate își vor dovedi utilitatea în perioada următoare, descongestionând circulația în zonă.

Urmează să înceapă lucrările și la cele două pasaje subterane, în fața catedralei ortodoxe și la piața mare.

În doi ani, traficul din Nufărul spre gară se va desfășura fluent. Lucrările sunt parte a unui proiect european.

Mulțumesc dlui viceprimar Florin Birta, Direcției Tehnice și colegilor de la fonduri europene pentru gestionarea proiectului. Constructorii au lucrat serios și au terminat lucrările înainte de termenul contractual.

La inaugurare a participat și ministrul Fondurilor Europene, dnul Marcel Boloş, alături de dna Carmen Moraru, secretar de stat.

Le mulțumesc pentru colaborarea şi sprijinul pe care ni l-au acordat în derularea proiectelor cu finanțare europeană în acest an”, a anuntat primarul Ilie Bolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.