Orange cauta parteneri pentru a oferi servicii de internet si TV in Romania

orangeFrance Telecom-Orange incearca sa incheie acorduri cu companii de cablu pentru vânzarea de servicii, prin care va oferi utilizatorilor pachete combinând televiziune, telefonie mobilă şi internet, fiind vizate în principal România şi Belgia, potrivit Mediafax, care citează o declarație a şefului de strategie al grupului, Elie Girard.

Grupul francez ia ca model relaţia dintre operatorul de telefonie Verizon Wireless şi compania de cablu Comcast în SUA, care le permite acestora să-şi vândă reciproc serviciile păstrându-şi brandurile, a spus Girard, citat de Bloomberg.

România şi Belgia, unde France Telecom oferă doar servicii de telefonie mobilă, sunt principalii candidaţi pentru acest tip de relaţie, a spus el.

In luna mai, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat societăţii Orange România un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea „Orange TV”.

Orange România a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un număr de 99 de televiziuni, dintre care 29 sunt HD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.