Orange smart shop din Cluj-Napoca sărbătorește un an cu o ofertă specială, promoționale și alte surprize pentru clienți (P)

Orange smart shop din Cluj-Napoca (Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25), a împlinit sâmbătă un an de când îşi aşteaptă clienţii cu un nou concept, în care soluţiile digitale sunt folosite din plin pentru a asigura o experienţă de cumpărare inedită. Cu această ocazie, primul smart shop din Grupul Orange sărbătorește cu multe suprize dedicate clienţilor.

orange shop cluj

Astfel, până pe 26 martie, cei care vizitează magazinul pot cumpăra accesoriile preferate cu o reducere de 20%, iar la activarea sau prelungirea unui abonament primesc cadou obiecte promoţionale. În intervalul 10:00 – 18:00, clienţii se pot bucura de o experienţă inedită, care să le facă şi mai plăcută aşteptarea în Orange shop. Cu ajutorul unei aplicaţii dedicate, își pot crea propriul avatar, pe care-l vor primi imprimat pe un tricou personalizat la plecarea din magazin.

Lansat pe 19 martie 2015, Orange smart shop din Cluj-Napoca este primul magazin deschis pe noul concept al Grupului Orange, creat pentru a oferi răspuns la cele mai frecvente cerinţe ale clienţilor: timp redus pentru soluționarea cerințelor, o abordare personalizată a ofertelor și soluții pentru petrecerea cât mai plăcută a timpului de așteptare. Pentru aceasta, magazinul include un birou de operațiuni rapide, un Care Center pentru verificarea pe loc a terminalelor nefuncționale şi zone dedicate ce reflectă diferite medii în care folosim tehnologia, pe care clienţii ce doresc operațiuni mai complexe sunt invitați să le descopere cât timp așteaptă un reprezentant de vânzări disponibil.

La smart shop, clienţii întâlnesc un întreg univers digital menit să le schimbe complet experienţa de cumpărare: afişaj digital ce înlocuieşte hârtia, bonuri de ordine prin sms, o masă interactivă, la care se pot crea oferte personalizate, precum şi semnătura electronică pentru contracte.

De când a fost lansat, Orange smart shop a fost extrem de bine primit de către clienţi, care au apreciat cel mai mult timpul redus de soluţionare a cerinţelor lor şi abordarea prietenoasă a reprezentanţilor de vânzări. Pentru rezultatele Orange smart shop din Cluj-Napoca în ultimul an, vă invităm să urmăriţi infograficul ataşat.

Mai multe informații despre magazinele Orange sunt disponibile pe www.orange.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.