Organizatorii UNTOLD au avut o întâlnire de lucru cu autoritățile locale pentru pregătirea ediției a 6-a

Organizatorii celui mai mare festival din România, UNTOLD, au avut o întâlnire de lucru astăzi cu reprezentanții autorităților locale pentru pregătirea ediției a șasea a festivalului la Cluj-Napoca.

Pregătirile pentru desfășurarea celei de-a șasea ediții a festivalului UNTOLD sunt în toi.

Organizatorii festivalului au participat astăzi la o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului.

La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI.

În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului.

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță„, a anunțat departamentul de PR al festivalului.

Ediția a 6-a UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.