Orice colecție se construiește cu sufletul și cu pasiune

Tot mai multe persoane ajung să devină colecționari de diverse obiecte, fie că vorbim de magneți de frigider, brelocuri auto, monede, bani, clasicele timbre sau autografe. Sunt multe colecții pe lumea asta, fiecare strânse cu multă pasiune și dedicare, în care colecționarul a investit pe lângă timp și energie, a pus mult suflet în colecția lui. Nu se poate să creezi o colecție numeroasă și bogată fără să o asezonezi cu puțin suflet sau pasiune, asta e ceea ce o face atât de valoroasă.

breloc auto

Cei mai dedicați colecționari sunt cei care au devenit pasionați de colecția lor și de domeniul respectiv, atât de pasionați încât au ajuns să cunoască totul despre acea colecție și despre acel domeniu. Practic, colecționarul a devenit una cu colecția sa!

Se spune că o colecție bogată și frumoasă nu are valoare, dar există multe persoane care și-au vândut-o și au încasat foarte mulți bani. Dar e dificil, e difil să te desparți de ceva în care ai crezut tot timpul, căreia i-ai dedicat multe zile și ore din viață și în care ai pus suflet, de asta cei care au făcut-o sunt extrem de puțini.

Ați vinde o colecție în care te-ai dedicat înseamnă ați vinde o parte din sufletul tău.

O colecție adevărată nu se vinde niciodată, ea se întreține și se îngrijește în fiecare zi pentru a nu se deteriora sau pierde vreo piesă.

Bucurați-vă de colecțiile voastre, indiferent care sunt ele, îngrijiți-le cu atenție și admirațile cu mândrie în suflet ori de câte ori aveți ocazia pentru că sunt ale voastre.

O colecție frumoasă și bogată trebuie să fie respectată, astfel că va trebuie să fie așezată la loc de cinste, undeva la vedere, neapărat la vedere pentru a fi admirată de toți cei care vă trec pragul. Colecțiile sunt făcute în general pentru a fi admirate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.