Orice relație face click până la primul „Declick” – un spectacol cu Sabina Brândușe si Rareș Lucaci

Duminică, 21 decembrie 2014, ora 20.00 va avea loc premiera națională a piesei de teatru „Declick”, la Teatrul Roșu (Strada Bărăției Nr. 31, în spatele Magazinului Cocor).

Spectacolul are susținerea Festivalului Național de Teatru Tânăr „Ideo Ideis”, Alexandria ( al cărui președinte este Marcel Iureș, www.ideoideis.ro ), dar și a Sublime România, producătorul concertelor susținute de Vunk la Sala Polivalentă, precum și a altor evenimente marcante din show-biz.

Distribuția spectacolului: Sabina Brândușe și Rareș Lucaci
Regia spectacolului: Alex Unguru

Spectacolul „Declick” se desfășoară în una din cele mai mari săli de teatru independent, Teatru Roșu ( www.teatrul-rosu.com ), spațiu ce gazduiește și Music Club, având o capacitate de peste 250 locuri.

„Declick” este povestea a doi tineri care în urma unei aventuri de o noapte ajung să formeze un cuplu; fiecare dintre ei ar vrea să-și recapete libertatea, dar niciunul nu are curajul să o ceară

Piesa este compusă din patru scene încărcate de toate aromele unei relații: nașterea ei, speranța ei, letargia ei, moartea ei; în ordine inversă.

„O relație face click până la primul declick. Uneori când privești în trecut realizezi că timpul face minuni. Uneori te face să uiți. Alteori să-ți amintești altceva. Uneori face întunericul lumină. Alteori acoperă cu râs totul. Doi oameni. El și ea. Încep de acum. Dar merg înainte? Sau înapoi? Declicul se petrece brusc. Rar dar brusc. Declicul se petrece! Povestea unui cuplu. Orice cuplu. Dar mai ales acest cuplu. Îi bântuie iubirea.”

„Declick” face parte dintr-o mișcare de susținere a tinerilor artiști care nu se mai mulțumesc să aștepte, ci acționează prin intermediul spectacolelor, pentru a se face văzuți și auziți.

Spectacolul „Declick” este promovat intens în București, dar și la nivel național, în cadrul unui turneu cu reprezentații în cele mai importante orașe din țară: Brașov, Sibiu, CLUJ, Arad, Timișoara, Baia Mare, Craiova, Constanța și Iași.

În perioada decembrie 2014 – decembrie 2015, în București vor avea loc 20 de reprezentații. La nivel național spectacolul va însuma circa 4 000 spectatori.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.
Preț: 25 lei.

declick spectacol teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.