Oriunde te duci, du-te cu Clever – Aplicația care te duce mai aproape de cei dragi! 50% reducere la plata cursei direct cu cardul

Cea mai utilizată aplicație mobilă de taxi, CLEVER, a venit începând din acest an cu o nouă identitate vizuală, una mult mai atractivă și mai fresh, dar un singur lucru a rămas neschimbat: simplitatea la utilizare, lucru care a dus la o popularitate, în creștere, pe care o are la nivel național.

Practic, CLEVER a reușit să devină de-a lungul anilor aplicația nelipsită din memoria telefoanelor noastre și pe care o deschidem aproape la fel de des precum deschidem Facebook, Instagram sau aplicația de email.

CLEVER își dorește să devină o punte de legătură între oameni, rude, prieteni sau parteneri de afaceri, oferindu-le șansa de a ajunge mai aproape de cei dragi într-un timp mai scurt. Așa că, „oriunde te duci, du-te cu Clever”!

Dacă ești din Cluj-Napoca și utilizezi aplicația Clever îți dăm o veste bună: beneficiezi de 50% reducere la plata unei curse direct cu cardul, în limita a 7 lei, până la sfârșitul lunii martie.

Iar dacă ești la prima utilizare și acum îți descarci prima dată aplicația, îți reamintim că folosind codul PrimaPlata ai prima cursă gratuită la plata cu cardul.

Instalează-ți Clever dacă nu ai făcut-o deja, cheamă un taxi, iar un șofer va veni la tine cât ai zice pește. Nu crezi? Încearcă clvr.at/app

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.