Paolo Sergio: „Dacă jucăm de 15 ori cu Manchester, îi batem o dată. Sper să o facem astăzi”

Antrenorul portughez al CFR-ului este rezervat înaintea partidei de pe Old Trafford. Acesta recunoaşte că echipa sa porneşte cu şansa a doua în Anglia.

foto: Dan Bodea – citynews.ro

CFR Cluj va întâlni în această seară Manchester United, în cadrul ultimei etape a grupei H a Ligii Campionilor. Vişinii sunt obligaţi să obţină un rezultat pozitiv pe Old Trafford pentru a spera la calificarea în „primăvara Champions League”, dar lucrurile nu sunt atât de simple, chiar şi în condiţiile unei victorii pe „Teatrul Viselor”, au nevoie ca Galatarasary să plece învinsă de la Braga pentru a obţine biletele pentru optimile Ligii.

„Nimeni nu paria pe noi că vom ajunge chiar şi în Europa League, dar iată că am reuşit. Am realizat destul de mult. Însă nu ne putem permite să ne pierdem concentrarea”, a declarat lusitanul.

Paulo Sergio este conştient că CFR porneşte cu şansa a doua în faţa „diavolilor roşii”, dar nu abandonează lupta. „Ar fi extraordinar dacă am merge mai departe în Ligă! Recunosc că deocamdată sunt mulţumit şi cu calificarea în Europa League. Într-o astfel de grupă, puţini ne-ar fi dat şanse să mergem mai departe la începutul campaniei. Cred că este un mare succes că vom juca şi în primăvară în cupele europene, dar dacă am ajunge în optimile UEFA Champions League, ar fi o performanţă istorică. Cred că dacă am juca de 15 ori cu Manchester United, noi am câştiga doar o singură dată. Dar asta s-ar putea să fie chiar mâine seara!”, a mai afirmat tehnicianul din Gruia.

Partida dintre CFR Cluj şi Manchester United va avea loc în această seară, de la ora 21:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.