Pardoseli epoxidice: pe cat de rezistente, pe atat de usor de intretinut

O categorie aparte de suprafete, dedicate constructiilor care trebuie sa sustina utilaje de gabarit mare, trafic intens si socuri mecanice este cea a pardoselilor epoxidice. Cu o rezistenta mecanica exceptionala, aceste pardoseli sunt foarte recomandate de experti. In aeroporturi, showroom-uri, spatii comerciale sau institutii publice, sunt ideale, oferind protectie optima podelelor din ciment sau beton.

Cel mai cautat sistem de pardoseli epoxidice este MASTERTOP 1273, care vine la pachet cu o multitudine de avantaje. Descopera toate beneficiile acestor pardoseli rezistente si aspectuoase si afla de ce merita sa fie prima ta optiune daca esti antreprenor in industria farmaceutica, sau detii un spatiu recreational sau comercial.

Rezistenta, un avantaj de top al acestui tip de pardoseli

Pardoselile epoxidice din gama MASTERTOP 1273 se diferentiaza de orice alte tipuri de suprafete, mai ales in ceea ce priveste rezistenta. Fac fata cu brio socurilor mecanice, traficului de utilaje cu gabarit greu, dar si circulatiei intense, fiind special concepute pentru astfel de medii.

Aceste pardoseli industriale nu au egal la acest capitol si sunt o varianta castigatoare pentru spatiile intens circulate, cum ar fi aeroporturile, dar si magazinele, institutiile publice sau private, zonele recreationale sau cladirile cu specific alimentar. Daca esti in cautarea unor pardoseli pe cat de rezistente, pe atat de usor de intretinut, atunci ai gasit solutia.

Igiena corespunzatoare, fara efort, este asigurata de aceste pardoseli

Un alt avantaj extrem de important este usurinta in curatare. Aceste pardoseli se aplica in forma lichida, si creeaza suprafete perfecte, fara imbinari sau rosturi, ceea ce permite o curatare extrem de facila.

Din acest motiv, intalnim pardoselile epoxidice din gama MASTERTOP 1273 in farmacii sau chiar in institutii spitalicesti. Rezista cu brio la agentii chimici, la presiune si la factorii abrazivi, in timp ce asigura o protectie ignifuga de clasa Bfl- s1. Sunt netede si antiderapante, si nu permit acumularile de praf. Chiar si in cadrul constructiilor cu forme complexe se pot aplica rapid, avand – in acelasi timp – o lunga durata de viata.

Durabilitatea, inca un avantaj pe lista ta de beneficii

Si la capitolul durabilitate, acest tip de pardoseala inscrie puncte importante. Rezistente, aspectuoase, dar si usor de intretinut, pardoselile epoxidice sunt o investitie de lunga durata. Pentru ca fac fata cu brio presiunii, aceste suprafete nu sunt afectate de factorii externi, ca in cazul altor pardoseli.

Le poti folosi o lunga perioada de timp, bucurandu-te de toate proprietatile lor specifice. Grosimea lor poate sa varieze si nu le influenteaza durata de viata, rasina epoxidica fiind o alegere ideala din toate punctele de vedere. Datorita longevitatii, pardoselile epoxidice sunt intalnite in domeniul industrial, hotelier si in spatii office.

Pardoseliindustriale.ro, solutia nr. 1 in pardoseli epoxidice

Bifeaza toate asteptarile de pe lista ta cu gama de pardoseli epoxidice oferita de Pardoseliindustriale.ro. De peste un deceniu, aceasta companie s-a impus pe piata de pardoseli industriale, ca un reper al calitatii.

Echipa de experti din spatele acestei companii vine in intampinarea ta cu o multitudine de solutii moderne, de ultima generatie, pentru orice tip de spatiu, indiferent de scop sau de utilizare. Contributia pe care o aduc nu se resimte doar la nivel de functionalitate practica. Pardoselile implementate de Pardoseliindustriale.ro sunt si extrem de aspectuoase, fiind o alegere optima din punct de vedere estetic si decorativ. Servicii de nota 10!

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.