Pariuri online pe extrageri la loterie, zilnic, odată la 5 minute

Loto Grecia Keno este probabil cea mai populară loterie în rândul pariorilor din Europa, alături de Polonia Multi. Ambele sunt loterii de tip Keno, în format 20/80, însă principala diferență între cele două constă în numărul extragerilor zilnice.

Dacă în cazul loteriei din Polonia au loc zilnic două extrageri, Polonia Multi 1 de la orele 15:00, respectiv Polonia Multi 2 de la orele 22:40, la Grecia Kino au loc extrageri odată la fiecare 5 minute, zilnic, între orele 09:00 și 22:00. Nu degeaba este numit Grecia ca fiind „Țara pariorilor”. Practic, poți paria pe loteria elenă aproape cât e ziua de lungă. De acest avantaj se bucură și pasionații care încearcă tot felul de sisteme și strategii bazate pe pariuri în succesiune.

Rezultatele oficiale ale acestor bilete sunt validate de către operatori în cel mult 10-15 minute. Totuși, unele dintre casele de pariuri online care sunt licențiate în România la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) oferă numai pariuri pentru extragerile din Grecia odată la 10 sau la 15 minute. Chiar și așa, există numeroase extrageri la îndemâna amatorilor de jocuri de loto.

Grecia Keno sau Kino este o loterie de tip 20/80, însă felul în care se premiază jucătorii diferă față de clasicul 6/49 al Loteriei Române. Dacă vei merge personal în Grecia pentru a juca un bilet la Keno, vei observa că deși poți adăuga 20 de numere pe bilet, combinația maxim câștigătoare este cu 10 numere. Așadar, biletul standard care poate fi plasat de către eleni este de tip sistem 10/20.

Atunci când joci la loto Grecia pe site-urile de pariuri online, fie că ești în România sau în orice altă țară din lume, nu participi direct la loterie, ci plasezi pariuri pe rezultatele extragerilor. Agenția de pariuri la care joci biletul nu are nici o legătura cu loteria și că banii circulă doar între casă și jucător.

Ca să înțelegi mecanismul, gândește-te cu funcționează, spre exemplu, pariurile pe meciuri de fotbal. Dacă tu pariezi pe un meci dintre CFR și FCSB, casa de pariuri nu are nici o legătură cu respectivele echipe, nu le dă nici un ban. La fel este și în cazul pariurilor pe loteriile online.

Revenind la Grecia Keno, un alt lucru de știut este că agențiile de pariuri îți oferă posibilitatea de a paria doar pe 15 sau 16 numere, în timp ce câștigurile maxime sunt atinse atunci când nimerești 8 numere. Deci, în funcție de casa de pariuri la care joci biletul, vei putea plasa bilete în sistem de maxim 8/15 sau 8/16.

Totuși, jucând Keno online ai posibilitatea de a plasa mult mai multe tipuri de pariuri decât la Loteria Națională a Greciei, deoarece poți plasa tot felul de pariuri, ca de exemplu:

  • Sisteme simple: 2/2, 3/3, 4/4 și chiar poți paria pe un singur număr.
  • Sisteme cu probabilitate ridicată: 4/8, 4/14, 6/15 etc.

Ce trebuie să ții minte este că riscul asumat este direct proporțional cu cota.

La majoritatea agențiilor de pariuri din România, miza minimă pentru un pariuri pe loterie este de 1 RON, iar câștigurile maxime sunt limitate în funcție de operator la sume precum: 125.000 RON, 150.000 RON, 250.000 RON și așa mai departe.

De-a lungul anilor, experții au dezvoltat numeroase strategii pentru extragerile de tip Keno, plecând de la diverse statistici precum:

  • între 25% și 33% dintre numerele extrase se vor repeta în următorul joc
  • între 44% și 56% dintre numerele câștigătoare au fost extrase cel puțin odată în precedentele 3 extrageri
  • între 58% și 71% dintre numerele câștigătoare au fost extrase cel puțin odată în precedentele 3 extrageri etc.

Este adevărat că, astfel de statistici, pot fi folositoare într-o oarecare măsură, mai de grabă pentru a dezvolta o strategie de Kino pe termen lung, însă nu trebuie să uităm de faptul că extragerile sunt aleatorii și nu țin cont de nimic din trecut. De aceea, o parte dintre amatorii de loterie sunt de părere că extragerile precedente nu au cum să indice ce va urma. Tot ceea ce îți recomandăm este să ai în vedere faptul că jocurile de noroc trebuie să reprezinte o distracție și nimic mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.