Parov Stelar la Electric Castle. „România e prima țară în care am susținut primul spectacol live, acum 10 ani”

Unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, Parov Stelar, pe numele său Marcus Füreder, a susținut o conferință de presă, vineri, 25 iunie, la Castelul Banffy, în prima zi a celei de a treia ediții a festivalului Electric Castle.

„Anul acesta suprafața festivalului este mult mai mare, aproximativ 10 hectare, avem 6 scene și peste 220 de artisti confirmați la festival. Ne place să le spunem oamenilor că Electric Castle este o experiență, care nu se bazează doar pe muncă. Ne-am străduit să avem cât mai multe activități ca oamenii să stea toată ziua și să nu vină doar seara la concerte. Ne așteptăm să atingem 100.000 de oameni și s-au vandut 20.000 de abonamente. Le recomand tuturor să folosească autobuzele pentru că ploaia ne-a dat puțin peste cap parcările”, a declarat Andi Vanca, PR Manager la Electric Castle.

parov stelar
Parov Stelar

„Abia am ajuns de 5 minute, dar după cum am văzut cred că va fi o seară foarte interesantă și abia aștept să începem. România este prima țară care ne-a dat posibilitatea să cântăm live, acum 10 ani am avut primul spectacol aici. Cu o trupa este ca si intr-o familie, pe cand ca si DJ calatoresti singur.

Cel mai lung spectacol pe care l-am susținut cred că a fost în Viena, aproximativ 7-8 ore. Am cântat alături de nume mari, dar pentru mine piesele sunt mult mai importante decât numele alături de care cânt.

Sunt foarte mare fan al lui Fatboy Slim, cu care am crescut”, a susținut Parov Stelar.

Parov Stelar va concerta înaceastă seară, începând cu ora 21:00, pe scena Boiler de la castelul Banffy.

Program Ziua 1 la Electric Castle (click pentru mărire)

program ziua 1 electric castle-w800-h600

One thought on “Parov Stelar la Electric Castle. „România e prima țară în care am susținut primul spectacol live, acum 10 ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.