Participanții la UNTOLD care nu vor purta mască NU vor fi dați afară din festival

Directorul de comunicare al festivalului UNTOLD a anunțat câteva precizări cu privire la purtarea măștii de protecție la cel mai mare festival din România, într-un interviu publicat în Hotnews.ro.

Lucrurile stau în felul următor. Noi ca organizatori avem obligația de a permite accesul la intrarea în festival doar persoanelor care poartă mască. În cazul în care nu au mască, vom avea pregătite măști, să le putem oferi la intrare.  Mai apoi, în tot perimetrul festivalului vom avea mesaje prin care vom îndruma oamenii să poarte această mască. Bineînțeles că mai departe fiecare individ e responsabil.

El decide în privința felului în care utilizează mască. Noi avem în jur de 80% dintre participanți vaccinați sau trecuți prin boală. Deci cred că aceste persoane vor veni cu o oarecare dorință și încredere că sunt în siguranță. Fiind un spațiu deschis, iar masca nu mai e obligatorie nicăieri în spațiu deschis, probabil unii oameni vor decide să nu o poarte.  Dar noi avem datoria să le comunicăm ce impune legea în această perioadă”, a spune acesta.

Acesta a fost întrebat în cadrul interviului, dacă un participant poate fi dat afară de la festival în cazul în care nu poartă mască de protecție.

Nu există o astfel de prevedere de care să am cunoștință. Dar cred că această întrebare trebuie adresată autorităților. Jandarmeriei și așa mai departe, cei care sunt în măsură să aplice legea”, a răspuns Chereji.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.