Pasionaţii de motociclete sunt aşteptaţi în week-end la Polus (P)

Porniti Motoarele la PolusToţi pasionaţii de motoare sunt invitaţi sâmbătă, 9 aprilie, la un concurs de îndemânare pe două roţi. În cadrul evenimentului ce va avea loc în parcarea centrului comercial, vor avea loc demonstraţii moto, concursuri cu premii şi multe alte surprize.

Polus Center Cluj şi Rodna-Şcoala de Şoferi organizează pe 9 aprilie, un eveniment de îndemânare moto. Toţi cei de peste 18 ani, posesori de permis de conducere moto, sunt invitaţi cu motocicletele la o tură prin oraş, care va avea ca punct de sosire parcarea Polus, unde îi aşteaptă demonstrații de îndemânare moto, concursuri cu premii și multe surprize.

Vor fi 3 probe de concurs, dintre care două probe de îndemânare şi o probă în care se va desemna cea mai frumoasă motocicletă. Câştigătorii primelor trei locuri de la fiecare categorie vor fi premiaţi cu cupe, diplome, produse de întreţinere moto, accesorii şi echipamente sportive pentru motociclişti.

Înscrierile în concurs vor avea loc la faţa locului, începând cu ora 13.00.

În plus, toţi cei prezenţi vor avea ocazia să participe la cursurile BMW Rider Training pentru pilotajul în siguranță, cu un instructor certificat de BMW Motorrad International Instructors Academy.

Evenimentul se va desfăşura după urmatorul program:

  • 11.00 – 12.00 – Întâlnirea motocicliştilor la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca
  • 12.00 – 13.00 – Parada motocicliştilor în Cluj-Napoca
  • 13.00 – 13.30 – Sosire în parcarea Polus Center
  • 13.30 – 15.00 – Demonstraţie de îndemânare moto – Şcoala Rider Academy
  • 15.00 – 17.00 – Concurs cu premii pentru motociclişti

Regulamentul şi mai multe detalii se găsesc pe pagina facebook Şcoala de Şoferi Rodna https://www.facebook.com/scoalasoferirodna/?fref=ts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.