Paszkany „ars” la buzunar de italianul Andrea Mandorlini

andreea mandorliniFinanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, este obligat să-i plătească daune de 500.000 de euro italianului Andreea Mandorli, antrenorul alături de care feroviarii au reuşit să câştige toate trofeele puse în joc în sezonul 2009-2010, campionatul, cupa şi supercupa.

Tehnicianul italian consideră că a fost tratat injust de conducătorii din Gruia şi s-a adresat la FIFA, unde a avut câştig de cauză. Forul a decis că demisia acestuia a fost abuzivă şi nejustificată şi a somat clubul să-i plătească antrenorului şi staff-ului său suma de 500.000 de euro.

Cum am fost răsplătit? Am primit o lovitură ieftină din partea unor oameni laşi cu doar două zile înainte de a debuta în Liga Campionilor. Am avut un început de sezon mai slab, doar 8 puncte şi 7 jocuri, dar nimic dramatic. Eram la mijlocul clasamentului, puteam recupera cu uşurinţă. Dacă ar fi avut răbdare, ar fi triumfat din nou la finalul sezonului. Preşedintele Mureşan m-a demis prin videoconferinţă după înfrângerea cu Rapid. Cu toate astea, mi-am luat revanşa: FIFA a decis că demiterea a fost una abuzivă şi nejustificată, iar clubul trebuie să-mi plătească mie şi staff-ului meu daune în valoare de 500.000 de euro. Echipa construită de mine era mai puternică decât actuala formaţie din Cluj. Era mai ofensivă„, a mărturisit Mandorlini pentru cotidianul Gazzetta dello Sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.