Paszkany s-a saturat sa finanteze de unul singur CFR si cauta un fond de investitii

paszkanyFinanțatorul formatiei CFR 1907, Arpad Paszkany a declarat că nu poate sa mai susțină clubul de unul singur, astfel că are nevoie să fie ajutat de un alt investitor.

„Timp de un deceniu am investit timp, bani si energe in acest club pentru a-mi indeplini visul. Acum, ca sa fiu realist, trebuie sa recunosc ca nu pot merge mai departe de unul singur”, a spus Paszkany, potrivit site-ului insideworldfootball.com.

Paszkany recunoaște că CFR este o afacere profitabilă, dar pentru a continua să rămână un club important si cu performante, trebuie o investiție și mai mare.

Nu vand clubul

Omul de afaceri a infirmat zvonurile ca vrea sa cedeze clubul, dar doreste gasirea unui fond de investitii pentru a sprijini financiar echipa.

„Nu se pune problema să vând sau să cedez clubul, nu este adevărat. În schimb, am fost contactaţi prin luna decembrie de o importantă companie de consultanţă din domeniu care ne-a propus să lucreze cu noi şi să intermedieze găsirea unor posibili noi acţionari care să ni se alăture şi să se implice în susţinerea clubului. Astfel, noi am mandatat KPMG Sports Advisory să găsească un fond de investiţii care să vină ca acţionar, dar nicidecum să vindem clubul”, a declarat Paszkany pentru citynews.ro.

Acesta a explicat motivele pentru care a luat aceasta decizie. „Am spus că pentru a face un pas înainte şi a aspira la performanţe importante pe plan european, ar fi nevoie să ni se alăture şi alţi acţionari interesaţi să susţină clubul. Eu nu pot de unul singur să reuşesc, de exemplu, să depăşim fazele grupelor Champions League. Suntem departe de acest target, pentru asta ne-ar trebui un buget de aproximativ 35-40 de milioane de euro. Cu un asemenea buget, nu numai că am câştiga titlul anual, dar ne-am putea şi targeta să ieşim din faza grupelor şi chiar să trecem mai departe. Am putea, de exemplu, să ne stabilim ca obiectiv chiar şi o finală de Europa League”, a completat Paszkany.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.