Patronul unui pub din Hunedoara a descoperit reţeta succesului: „Vă rugăm plătiţi înainte să muriţi”!

Clienții unui local din Hunedoara au parte de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, la vederea notei de plată. Patronul pub-ului a ales o formă extrem de inovativă de a-i atrage şi de a le testa umorul. Astfel, pe nota de plată a fiecăruia dintre ei sunt redactate diverse mesaje personalizate, într-o manieră haioasă şi neobişnuită.

Peste tot în lume, industria barurilor este în floare. Indiferent de specific, bistro-urile, restaurantele, pub-urile sau simplele birturi de cartier împânzesc străzile din toată ţara şi de pe tot globul. Concurenţa fiind acerbă, patronii „se dau peste cap” să descopere forme extrem de inovative prin care să atragă clienţii. Publicaţia CanCan.ro a descoperit un astfel de patron cu „idei măreţe”.

Radu, patronul unui pub din Hunedoara, a venit cu ideea de a scrie diverse mesaje haioase pe notele de plată, menite să stârnească amuzamentul clienţilor. Acestea erau redactate sub forma „Aţi investit în […] veţi face pipi de 33,30 lei” sau „Deşi nu vă aduceţi aminte, aţi consumat […] Slăbuţ, totuşi vă mulţumim”. Pe alte bonuri, clienţii erau consideraţi pacienţi ai barului, întreaga consumaţie reprezentând tratamentul lor pentru o afecţiune intitulată „glandă deschisă”.

Din cele spuse de Radu, clienţii au fost extrem de încântaţi de idee, strategia dovedindu-se a fi un real succes.

„Am avut grijă să trimit aceste note de plată numai la mesele la care erau clienţi tineri. Aceste note de plată erau însoţite de bonul fiscal. Mă bucur că au prins la cei care au venit să se distreze în pub”, a afirmat Radu,  managerul pub-ului pentru publicaţia CanCan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.