Patru samsari de maşini, reţinuţi de poliţişti în Huedin! Au fost confiscate autoturisme în valoare de 150.000 euro!

În urma perchezițiilor de ieri din Huedin pentru trafic cu autoturisme din Marea Britanie, patru bărbați au fost reținuți. Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, aceștia urmează să fie prezentați în fața unui judecător pentru drepturi și libertăți.

Poliţiştii clujeni au făcut, joi dimineață, percheziţi în Huedin la domiciliile a cinci persoane bănuite de înşelăciune, furt, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis în dauna mai multor persoane din mai multe judeţe din ţară.

Cei cinci ar fi traficat autoturisme achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce intrau în posesia autoturismelor nu ar mai fi achitat ratele, vindeau autoturismele sau le ofereau la schimb. De asemenea, aceștia ar fi sustras mai multe autoturisme despre care au luat la cunoştinţă cu ocazia efectuării schimburilor de autoturisme atât în judeţul Cluj cât şi în alte judeţe din ţară.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au reuşit recuperarea a şase mașini cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor cercetați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.