Patru zile de distractie pe malul Somesului alaturi de Caravana Veseliei, de Ziua Copilului, in Parcul Grigorescu,

Un loc cunoscut al orașului Cluj-Napoca – Parcul Grigorescu de pe malul Someșului – va deveni și anul acesta, în perioada 01-04 iunie, o caravană a veseliei unde copiii de toate vârstele, parinții și bunicii lor vor experimenta jocurile copilăriei din trecut și prezent.

Cei ce vor alege sa petreacă una sau mai multe zile pe malul Someșului vor avea parte de: jocuri dinamice, jocuri de grup, ateliere de creație, activități sportive, spectacole, flash-mob.
Baloanele gigantice de săpun, picturile pe față, experimentele explozive, jongleriile, alături de spectacole de dans și jocuri de societate vor atrage atenția copiilor de toate vârstele, dar și adulților care încă se simt copii.

Evenimentul este la a treia ediție, numărul de participanți și numărul de activități oferite crescând în fiecare an. Muzica veselă va acompania atelierele și jocurile organizate în cele mai mici detalii de către partenerii acestui eveniment.

Anul acesta vor fi multe surprize pe parcursul evenimentului, surprize care vor fi anunţate zilnic pe pagina de facebook şi în cadrul evenimentului. Premiile vor fi acordate de: Algida, Coca-Cola, Oriflame, Bliss-Chocolate for Health.

Intrarea la eveniment este liberă.

Programul evenimentului îl puteţi găsi pe situl: www.caravanaveseliei.ro
Caravana Veseliei – organizatorul acestui eveniment – este locul din Grigorescu unde, pe tot parcursul anului, distracția copiilor este asigurată cu profesionalism, grijă deosebită, voie bună și cele mai noi metode educative, iar linistea parinților este efectul activităților la care participă copiii atât în timpul petrecerilor, cât și pe parcursul atelierelor desfășurate în cadrul clubului.

De peste 6 ani oferim locul potrivit și personal dedicat pentru petreceri pentru copii, programe after school, club de vacanță, ateliere și cursuri specializate, iar evenimentul organizat de 01 iunie atrage tot mai mulți parteneri cărora le mulțumim pentru implicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.