Pedeapsa DURA a lui Papa Francisc pentru oamenii corupti

papa franciscPapa Francisc a tinut luni o prelegere in care i-a taxat dur pe „pacatosii” care doneaza bisericii bani furati de la stat. Suveranul Pontif a citat din Evanghelia dupa Luca un pasaj in care Iisus sustinea pedepsirea prin inecare a celor care se ocupa cu inselaciuni, scrie The Telegraph.

„Iisus a spus ca ar fi mai bine pentru el (corupt – n.red.) daca o piatra de hotar i-ar fi legata de gat si ar fi aruncat in mare, caci acolo unde exista inselaciune, nu poate exista spiritul lui Dumnezeu”, a spus Papa citind din Noul Testament.

Fara a face referire in mod direct la coruptia din interiorul Bisericii Catolice, Papa i-a descris in slujba sa pe toti cei corupti ca fiind „frumosi in exterior, dar in interior plini de oase moarte si putrefactie”. „O viata bazata pe coruptie inseamna putrefactie”, a spus Suveranul Pontif.

Si saptamana trecuta, Papa Francisc a facut referire la corupti spunand ca acestia isi hranesc copiii cu „paine murdara”. Inca de la inceputul mandatului sau, Papa Francisc a promis ca va elimina coruptia din sanul Bisericii Catolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.