PEGAS are în plan deschiderea unui magazin la Cluj-Napoca

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de biciclete din România îşi va deschide un magazin propriu şi la Cluj-Napoca, pe lângă altele două la Bucureşti şi unul la Iasi, în sistem de franciză. De asemenea, se pun bazele unei fabrici pentru ca întreaga producție să fie făcută exclusiv în România.

Compania Atelierele Pegas lansează sistemul de franciză, la 6 ani de când brandul de biciclete din România a fost readus la viaţă. Investiţia iniţială într-o franciză Pegas variază între 5.000 şi 25.000 de euro, în funcţie de dotările dorite în magazin, de la mobilier şi până la componenta de entertainment.

În acest moment, Pegas are şapte magazine proprii, în Bucureşti, Timişoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava şi Constanţa şi pregăteşte deschiderea altor patru, două în Bucureşti, unul în Cluj şi altul în Iaşi.

„Am aplicat la un fond de 3 milioane de euro pentru dezvoltarea unui sistem de bike sharing cu biciclete electrice”, a declarat Andrei Botescu, fondator al Atelierele Pegas.

Producţia Pegas a ajuns să depăşească 25.000 de biciclete pe an şi au fost create până acum 28 de modele. Compania vinde bicicletele şi prin intermediul a 300 de magazine partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.