Percheziţii la domiciliul lui Marian Vanghelie şi la Primăria Sectorului 5: prejudiciul, 2 miliarde lei

Mai multe percheziţii se desfăşoară, la această oră, la sediul Primăriei Sectorului 5, al ADP sector 5 şi la locuinţa primarului de sector, Marian Vanghelie.

vanghelie

Acesta urmează să fie dus la sediul DNA. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, Vanghelie ar fi încasat un comision de 15-20% din valoarea contractelor care ar fi fost atribuite ilegal.

Descinderi, în această dimineaţă, la Primăria Sectorului 5, la Administraţia Domeniului Public din acelaşi sector, dar şi la locuinţa edilului Marian Vanghelie.

Percheziţiile se fac într-un dosar care vizează acordarea ilegală a unor lucrări publice.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, este vorba de fapte comise din 2007 până în prezent, iar prejudiciul s-ar ridica la suma de 2 miliarde de lei.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, Vanghelie ar fi încasat un comision de 15-20% din valoarea contractelor care ar fi fost atribuite ilegal.

De la sediul Primăriei Sectorului 5 şi de la sediul ADP se vor ridica mai multe documente.

Percheziţiile vizează şi sediul Calex Business Grup. Din informațiile furnizate de Registrul Comerţului, societatea are ca obiect principal de activitate administrarea hotelurilor, iar sediul social este expirat. Mai mult, aceasta este administratorul economatelor din sectorul 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.