Peste 11.000 de euro stransi la balul caritabil organizat de AFA Cluj

Peste 220 de personalităţi din mediul de afaceri şi politic clujean au luat parte la cea de-a patra editie a eveimentului caritabil „Balul de Smarald”, organizat anual de Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.

balul de smarald, AFA Cluj

Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Opera Plaza, iar cu această ocazie s-au strâns peste 11.000 de euro pentru proiectele caritabile ale asociaţiei.

„A fost o seară specială şi le mulţumim prietenilor noştri de suflet, care sunt alături de noi an de an şi care ne dovedesc astfel că au încredere în proiectele noastre pentru Cluj. Alături de participările proprii, sprijinul financiar al invitaţiilor noştri ne ajută să ducem la bun sfârşit toate acţiunile caritabile pe care ni le-am propus şi să facem Sărbătorile mai bune pentru clujenii mai puţin norocoşi”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

Companai Farmec a facut cea mai mare donaţie, 2.700 euro, care susţine astfel integral achiziţionarea pentru Institutul de Boli Infecţioase Cluj a unui aparat de diagnosticare a bolii Lyme, obiectiv principal pe care AFA Cluj şi l-a propus pentru acest sfârşit de an.

„Ne bucurăm să putem sprijini această cauză a Asociaţiei Femeilor de Afaceri Cluj şi suntem impresionaţi de dăruirea cu care doamnele din AFA se implică în proiecte de acest fel”, a spus Mihaela Turdeanu, membră în Consiliul de Administraţie al companiei Farmec.

Alţi 8.000 de euro se vor îndrepta spre susţinerea copiilor defavorizaţi şi a cazurilor sociale identificate de doamnele din asociaţie.

Pe parcursul Balului, invitaţii au participat la o licitaţie de tip silent auction a unor obiecte de artă şi bijuterii din colecţiile personale ale doamnelor din AFA Cluj, au cumpărat simbolicii trandafiri verde-smarald şi au făcut donaţii pentru cauzele AFA. Seara a fost condimentată cu un mini-recital al trupei de copii „Get Loud”, condusă de profesorii Marius şi Ligia Pop, de un moment de dans sportiv al copiilor de la Şcoala de dans „Diamond” şi de un recital de excepţie susţinut de Aminda.

AFA Cluj va face toate demersurile necesare achiziţionării aparatului de diagnosticare şi va pregăti darurile de Crăciun pentru copiii defavorizaţi şi familiile nevoiaşe clujene.

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj a fost înfiinţată în 2004 şi numără în prezent 75 de femei antreprenori, care au funcţii de conducere în diferite societăţi sau activează ca medici, profesori, psihologi, jurişti şi în alte profesii liberale. Organizaţia susţine şi promovează femeile în business şi se implică activ în creşterea calităţii vieţii prin diferite proiecte de business, educaţionale, culturale şi sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.