Peste 11.000 de oameni din patru localități prahovene, izolaţi din cauza ninsorii şi a viscolului

Peste 11.000 de oameni din patru localități din județul Prahova sunt izolați, duminică, din cauză că drumurile care duc spre cele patru comune sunt blocate în urma ninsorilor abundente și a viscolului.

cod rosu buzau ninsoare

Potrivit unei informări date publicității de Prefectura Prahova, din cauza condițiilor meteorologice grele, localitățile Boldești – Grădiștea, Sălciile, Baba Ana și Șotrile, în care trăiesc 11.000 de persoane, sunt izolate. Localitățile Sălciile și Boldești Grădiștea au rămas izolate încă de sâmbătă.

În județul Prahova, în urma avariilor produse pe rețeaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord, peste 6.000 de consumatori nu beneficiază, duminică, de alimentare cu energie electrică. De asemenea, autostrada A 3, drumul național 1 B Ploiești – Buzău, DN 1 D Albești – Urziceni (Ialomița) sunt în continuare închise, în timp ce pe DN 71 Sinaia – Moroeni și pe DN 1 A Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia pot circula doar autovehiculele cu masa mai mică de 3,5 tone.

În plus, pe toate drumurile din județul Prahova a fost restricționată circulația pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone. Duminică, în Prahova sunt închise drumurile judetene: DJ100C Mizil – Fulga – Sălciile; DJ102D Mizil – Baba Ana – Grădistea – Sălciile; DJ207 Plaiu Câmpinii – Șotrile; DJ230 Drajna – Cerașu.

Duminică după-amiază, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că va emite COD ROŞU pentru judeţul Buzău, nordul judeţului Brăila şi sudul judeţului Vrancea, valabil pentru duminică până la ora 21.00, pentru celelalte zone fenomenele meteo urmând să scadă în intensitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.