Peste 1500 de participanți au mărșăluit în centrul orașului la tradiționala Paradă a Clujului! FOTO

Mii de clujeni au venit sâmbătă după-amiază în centrul orașului pentru a asista la tradițională paradă a multiculturalității organizată cu ocazia Zilelor Clujului, la care au defilat peste 1500 de participanți, reprezentanți ai centrelor sportive din Cluj-Napoca și centrelor culturale ale Universității Babeș-Bolyai.

parada clujului 2016

Sub un soare arzător, parada plină de culoare și zâmbete a început în jurul orei 17:00 și a fost deschisă de cluburile de majorete din oraș, urmate de sportivii clujeni de la CS Universitatea Cluj, Cluj Crusaders, CS Politehnica, CSM Cluj, CS Voința, FC Universitatea Cluj, CFF Olimpia Cluj și altele.

Au mai participat și centrele culturale ale Universității Babeș-Bolyai, dar și cavalerii medievali care au făcut deliciul publicului.

Actorii și personajele de animație ai Companiei de teatru, acrobație și jonglerie Famous Art au fost cei mai solicitați la fotografii, în special de către cei mici.

Seara de sâmbătă se va încheia cu un spectacol pus în scenă la Gala Operelor Clujene de către Opera Națională Română Cluj și Opera Maghiară de Stat Cluj, începând cu ora 20:00 și cu un foc de artificii care va începe în jurul orei 22:45.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina de Facebook eClujeanul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.