Peste 200 de copii, in grija unuia dintre cele mai longevive proiecte caritabile din Cluj

Ajuns la a noua editie, proiectul „Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești” implementat de Asociatia Părinte inFlorești a ajuns sa aiba in grija nu mai putin de 200 de copii! De la prima editie, din urma cu noua ani, numarul beneficiarilor a crescut considerabil, acestia fiind persoane vulnerabile din tot judetul Cluj. Anul acesta, campania umanitara se desfășoara in perioada 6-22 decembrie, in mai multe locatii.

Povesti de viata, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care au nevoie de sprijinul comunității, isi gasesc sprijin in Asociatia Parinte inFloresti si in concetatenii nostri, multi!, care se ofera, an de an, sa ajute. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al Nicoletei, mama a trei copii, care a fost lovita de o masina in timp ce astepta in statia de autobuz si, dupa o recuperare grea, a ramas cu deficiente de umblat si alte multe probleme de sanatate. Dar pe langa Nicoleta sunt multi copii din familii defavorizate, persoane cu retard s.a.

Modalitatile prin care va puteti implica sunt mai multe:

  1. DONAȚII
    Puteți alege să faceți donații și să primiți pe baza acestora mici cadouri pentru cei dragi, sub formă de decorațiuni de Crăciun, de la standul cu lucrușoare handmade create de membrele asociației. Standul il gasiți in perioada, 6-22 decembrie, in VIVO! Cluj-Napoca, de luni până vineri, intre orele 18.00-20.00 și in weekend intre orele 12.00-20.00. Sunteți invitati sa faceti donații și in cadrul atelierelor pentru copii organizate la VIVO! Cluj-Napoca, in zilele de 8, 9, 15, 16 și 22 decembrie. Atelierele au tematică diferită, sunt foarte interesante și educative pentru copii și sunt susținute de către membrele asociației și de către profesori de la Școala Internațională Spectrum. Participarea este gratuită iar participanții sunt invitați să doneze pentru cazurile sociale din acest proiect.
  1. DONAȚII MATERIALE – sub formă de lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală. Dacă doriti să donați astfel de lucruri pentru familiile in nevoie, puteti să le strângeti intr-o cutie, să le impachetați, să puneti o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să le depuneți la standul asociației din VIVO! Cluj-Napoca, in perioada 6-20 decembrie, in intervalul 18-20 in timpul săptămânii și 12-20 in weekend. Dacă doriti să fiti contactat de beneficiarul actului de generozitate, puteți să menționați pe cutie și numărul Dvs de telefon sau adresa de email.
  2. TIMP
    Scrieți pe adresa [email protected] dacă doriți să sprijiniți proiectul și să oferiți copiilor Dvs lecția recunoștinței, vizitând impreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Asociatia vă va pune in contact cu aceștia. Indemnul oamenilor inimosi de la Asociatia Părinte inFlorești este: „Implicați-vă pentru oamenii de lânga Dvs., pentru comunitatea din care faceți parte și in primul rând pentru Dvs. și copiii Dvs., oferindu-le acestora adevărate lecții de viață!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.