Peste 300 de amenzi aplicate de politistii clujeni in weekend

politiePolitistii clujeni au desfasurat activitati specifice pentru mentirea ordinii si sigurantei publice pe raza judetului Cluj.

Astfel, au fost aplicate 347 de sanctiuni contraventionale, dintre care 69 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de încalcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 247 pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 195/2002, republicată, privind circulaţia pe drumurile publice şi 21 pentru nerespectarea altor acte normative.

Astfel, 380 poliţişti au acţionat pe raza localităţilor din judeţ, iar 64 poliţişti rutieri au acţionat pe principalele artere pentru prevenirea blocajelor în trafic, fluidizarea şi controlul circulaţiei rutiere.

În perioada 6 – 8 decembrie 2013, poliţiştii clujeni au constatat 13 infracţiuni, dintre care 6 de natură judiciară, 1 economico-financiară, 5 la regimul circulaţiei rutiere şi 1 de altă natură, fiind identificaţi 15 infractori, din care unul a fost reţinut şi 2 arestaţi.

Valoarea totală a contravenţiilor se ridică la suma de 53.100 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 2760 lei.

Au fost retinute 11 permise de conducere si 7 certificate de înmatriculare retrase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.