Peste 360 de participanti la BEST Training Week

Evenimentul de formare BEST Training Week, realizat de organizația studențească BEST Cluj Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a luat sfârșit duminică, 11 mai. Acesta a reușit să adune nu mai puțin de 365 de participanți, interesați atât de numărul mare de traininguri, 18, cât și de diversitatea tematică – dezvoltare software, comunicare, negociere, leadership, managementul timpului, design grafic, metodologii de lucru sau cum să te pregătești pentru interviul de angajare.

A fost o săptămână plină, în care studenții au primit informații noi din domeniile pentru care se pregătesc profesional și au reușit să dezvolte calități care îi vor propulsa între liderii de mâine. Mai mult, au tratat studii de caz, situații des întâlnite în companiile de astăzi, astfel reușind să vadă ce îi așteaptă.

Trainingurile au fost susținute de către formatori profesioniști provenind de la companii, organizații studențești și firme specializate. Aceștia s-au declarat mulțumiți atât de participanții entuziaști, cât și de organizarea desăvârșită, la care au contribuit 25 de voluntari. Atmosfera relaxată și lipsa de formalitate a ședințelor i-a menținut pe participanți activi, concentrați și cu zâmbetul pe buze.

BEST Training Week a avut ca parteneri pe ISDC, Emerson, Skobbler, iQuest și KPMG. La finalul fiecărei sesiuni de formare, studenții au primit diplome de participare. Coordonatoarea evenimentului, Alina Șipoș, studentă în anul IV la Facultatea de Electronică Și Telecomunicații, a declarat – „Sunt foarte mulțumită de acest eveniment, a fost un real succes. Le mulțumesc tuturor trainerilor, participanților și nu în ultimul rând, colegilor mei din organizația BEST Cluj Napoca.”.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de țări și 95 de universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa și 1.300.000 de studenți atinși prin acțiunile sale.

best training week-h600

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.