Peste 7000 de studenti inscrisi din toamna la UBB. Vezi topul facultatilor

ubb1Conform reprezentanţilor UBB, 7.000 de absolvenţi de liceu vor fi studenţi ai Universitatii Babes-Bolyai în anul universitar 2013-2014, dintre aceştia 4.170 vor ocupa un loc bugetat şi aproximativ 3000 un loc la taxă.

Toate locurile bugetate scoase la concurs pentru acest an universitar au fost ocupate la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Drept, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. De asemenea, nu au mai rămas locuri bugetate nici la următoarele specializări: informatică, comunicare şi relaţii publice, pubicitate, jurnalism, informatică economică, limba şi literatura engleză.

In urma primei sesiuni de admitere au rămas disponibile aproximativ 719 locuri bugetate faţă de 842 de locuri în 2012. Pentru locurile neocupate va fi organizată o sesiune de admitere în perioada 9-20 septembrie 2013.

La nivel masterat au confirmat 3.404 candidaţi, dintre care 2.846 au ocupat un loc la buget. Trei dintre facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Drept, Facultatea de Litere şi Facultatea de Teatru şi Televiziune, vor organiza sesiune de admitere doar în septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.