Peste 900 de amenzi aplicate de politistii clujeni

politistiO ampla actiune desfasurata de politistii clujeni, in perioada 11-13 iulie, pentru cresterea gradului de siguranta publica s-a incheiat cu peste 900 de sanctiuni contraventionale si 52 de permise de conducere retinute.

Poliţiştii clujeni au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier. Totodată, s-a acţionat şi pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor de comerţ ilicit şi a altor fapte antisociale.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au depistat 11 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni, fiind constatate în flagrant 15 fapte penale, 4 la regimul circulaţiei rutiere, 5 de natură judiciară şi 6 de alte natură.

Poliţiştii au aplicat 943 sancţiuni contravenţionale, dintre care 792 prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 107 prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 14 la Legea 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi 30 la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 52 permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare ale autovehiculelor verificate în trafic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.