Petrece un weekend muzical la Iulius Mall Cluj (P)

La Iulius Mall Cluj, sfârșitul de săptămână care urmează este dedicat pasionaților de muzică. Vineri, ritmurile antrenante se vor auzi pe terasa Food Court Iulius Mall, la petrecerea Studiolife, iar sâmbătă și duminică, distracția se mută în Iulius Parc, la Day15#PlayTime.

Iulius-Mall-Cluj4

Vineri, 17 iunie 2016, de la ora 15.00, iubitorii ritmurilor energice sunt invitați la evenimentul Studiolife, care se va desfășura pe terasa Food Court a Iulius Mall Cluj. Petrecerea dedicată celor care vor să se distreze la cote înalte se va da pe note de muzică pop, rock alternativ și electronică. Invitați vor fi Robin and the Backstabbers, Grimus, Soundopamine, Otherside, Mr.jurjak, Satellites și BABY ELVIS. Prețul unui bilet este de 30 de lei și va putea fi achiziționat și la intrare.

Sâmbătă și duminică vor fi două zile cu muzică și multă voie bună, în Iulius Parc. Day15#PlayTime este un eveniment creativ, care îmbină farmecul jocurilor copilăriei cu ritmurile unor artiști talentați.

Programul muzical de sâmbătă începe de la ora 13.00 și va fi susținut de Bogdan Marginean, Trafyk, Rise & Shine, Sllash și Aroze, în timp ce duminică, de la ora 12.00, vor cânta Zulu LeBlanc, Waren, Cdjteam și Dr. Kucho. Pe lângă muzică, Day15#PlayTime înseamnă un week-end de relaxare, în care cei mari pot să redevină copii și să își amintească activitățile interactive care le ofereau zâmbete în acea perioadă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.