Petrecere privată dată de un local din centrul Clujului, „spartă” de poliție!

Un local din centrul Clujului, de pe strada Fortăreței, a organizat o petrecere privată ilegală, dar distracția nu a ținut prea mult deoarece polițiștii clujeni au venit și le-au stricat cheful. Le-au fost aplicate amenzi drastice atât participanților, cât și patronilor.

Petrecerea a avut loc vineri seara, 29 ianuarie, iar în momentul sosirii oamenilor legii în local se aflau 7 persoane.

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un local situat în centrul municipiului Cluj-Napoca, pe strada Fortăreţei, in interiorul căruia, la acel moment, se aflau 7 persoane, nefiind respectate prevederile impuse conform Legii 55/2020.

Astfel, în urma constatărilor efectuate, în baza Legii 55/2020, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei persoanelor aflate în interiorul localului.

De asemenea, administratorul societăţii a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Totodată, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Recomandăm cetăţenilor respectarea prevederilor legale impuse pentru prevenirea şi combaterea riscului de infectare cu virusul Covid-19 şi revenim cu precizarea că în acest context, organizarea sau desfăşurarea evenimentelor private este interzisă!”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.