Petrescu „i-a înțepat” pe Șumudică și Copilu: „Dacă eram la CFR Vinicius și Rondon nu plecau”

Revenit în Gruia pe banca campioanei CFR Cluj după debarcarea lui Marius Șumudică, antrenorul Dan Petrescu a făcut referire și la plecarea a doi jucători experimentați pe care formația din Gruia i-a pierdut înaintea sezonului. Este vorba de Paolo Vinicius și Mario Rondon, plecați de la CFR în mercato de vară.

Petrescu îi înțeapă pe fostul tehnician și pe fostul președinte, Marian Copilu, și susține că cei doi jucători experimentați ar fi rămas la Cluj dacă el ar fi condus campioana.

„Dacă eram la CFR vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau. Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin, e profilul care îmi place mie, dar avem jucători pe post. Dacă nu era lista, sută la sută rămânea”, a spus antrenorul pentru Digisport.

Paulo Vinicius, 37 ani, a ajuns în 2017 la CFR Cluj, a jucat 139 de partide în tricoul vișiniu, a înscris 16 goluri și a cucerit patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României. În prezent, brazilianului evoluează pentru FCSB.

De cealaltă parte, Mario Rondon (35 de ani) a ajuns în 2019 la Cluj, a jucat 78 de meciuri pentru “feroviari”, a înscris 14 goluri și a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României. Atacantul venezuelean evoluează în prima ligă din Polonia, la Radomiak Radom.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.