Piese de schimb pentru mașinile Honda, acum la un click distanță!

Compania Honda Motor Ltd. produce mașini Honda. Istoria acesteia a început în 1946, când fondatorul Honda, inginerul japonez Soichiro Honda și-a înființat propria companie. Sediul acesteia se află la Minato, Tokyo, Japonia.

Pickup-ul T360 și mașina sport S500 au fost primele mașini prooduse. În prezent, înafară de autoturisme producătorul mai oferă și vehicule comerciale ușoare, motociclete, scutere și diverse echipamente.

Gama actuală de modele include sedane, hatchback-uri, crossovere, off-roadere, mașini kei, break-uri și furgonete.

Trăsăturile tehnice ale mașinilor Honda

Mașinile companiei se caracterizează prin performanță înaltă. De exemplu, a doua generație a modelului NSX, produs în prezent, este un supercar hibrid.

Acesta are instalate trei motoare electrice și motorul V6 cu dublu compresor JNC de 3.5 litri.

Aceste patru motoare oferă o putere de 573 cp și un cuplu de 645 Nm, fapt ce permite vehiculului să accelereze până la 100 km/h în 2.9 secunde, având o viteză maximă de 307 km/h.

Filiala Honda, Acura, produce mașini de lux. Printre acestea se numără sedane, crossovere și un model de supercar.

Mașinile moderne ale mărcii sunt echipate cu numeroase sisteme de asistență pentru șofer și sisteme de siguranță. Se oferă sistemul Sensing propriu brandului.

Acesta cuprinde toate ultimele dezvoltări, inclusiv sistemul de menținere a benzii de circulație, sistemul impotriva părăsirii drumului, sistemele de frânare pentru prevenirea coliziunii și altele.

Angajamentul companiei de a reduce emisiilor toxice în atmosferă este realizat prin producția multor vehicule electrice și hibride.

Ultima apariție este modelul complet electric Honda RWD. În ciuda dimensiunilor sale compacte, mașina se caracterizează printr-un înalt grad de performanță și siguranță.

Puterea motorului este de 134–152 cp, gama electrică – 220 km. Motorul electric cu baterie cu litiu oferă un cuplu de 315 Nm, permițând mașinii să accelereze până la 100 km/h în 8.3 secunde.

Euautopiese.ro este partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul pieselor de schimb

Căutați de unde să cumpărați ieftin piese de schimb pentru Honda? Vizitați Euautopiese.ro, unde avem tot ce vă trebuie pentru reparația și întreținerea mașinii, de la lamele pentru ștergătoarele de parbriz până la lanțuri de distribuție.

Toate produsele sunt oferite la prețuri accesibile, care sunt sunt și mai mici în timpul promoțiilor.

Faceți astăzi cele mai bune cumpărături – comandați piese de schimb din magazinul nostru online și le veți primi în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.