Pink Martini va susține un concert în Sala Polivalentă, alături de solista China Forbes, pe 5 octombrie

Trupa Pink Martini va cânta, pe 5 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, alături de solista China Forbes, informează organizatorul concertului.

trupa pink martini

Pink Martini invită clujenii într-o călătorie muzicală în care vor putea trăi vibraţiile unor piese devenite deja clasice, dar şi ale unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din carieră, „Dream a little dream”, arată organizatorii.

Din setlist nu va lipsi nici „Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la Maria Tănase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasică şi latino vor încânta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numără şi Sofia, Melania, Armanda şi August Von Trapp, descendenţii lui Captain şi ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show incredibil.

La concertul de la Sala Polivalentă publicul o va putea vedea pe China Forbes în postură de solistă, după ce, în 2011, artista declarase că îşi doreşte o pauză de la activitatea muzicală.

Trupa Pink Martini a fost înfiinţată în 1994, în oraşul Oregon, Portland, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul trupei. În acea perioadă, acesta era activ în lumea politică, iar participările sale la diferite evenimente caritabile l-au convins că poate fonda o mică orchestră alături de care să combată zgomotul şi suntele mediocre pe care unii le puneau sub titulatura muzicii. Odată cu înfiinţarea trupei care explorează fiecare sunet al lumii şi care îmbină stilurile musicale cu măiestrie, Thomas Lauderdale s-a retras din viaţa politică şi s-a concentrat pe acest proiect.

Biletele pentru concertul de la Cluj sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, la preţuri ce variază în funcţie de categoria de loc: categoria VIP – 250 de lei, categoria Premium – 210 lei, categoria I – 190 de lei, categoria a II-a – 170 de lei, categoria a III-a – 140 de lei, categoria a IV-a – 95 de lei.

Trupa Pink Martini a concertat de mai multe ori în România în ultimii ani, cel mai recent în octombrie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.