Podul de cale ferată de pe strada Fabricii, lăsat de izbelişte de către autorităţile locale!

Aflat pe o arteră intens circulată din centrul oraşului, care leagă două cartiere importante, podul de cale ferată de pe strada Fabricii din cartierul Mărăşti nu este văzut „de cine trebuie”. Astfel, la momentul de faţă, se află într-o fază destul de avansată de degradare. Scări inexistente, bucăţi întregi de tencuială căzută şi marmură lipsă pe anumite porţiuni.

Mai mult, dacă vrei să traversezi pe sub pasaj şi întâmplarea face ca să fi plouat înainte, nu vei scăpa fără să te răcoreşti puţin în „micul iaz” format sub pod.

Noroc cu un cetăţean binevoitor care s-a gândit să formeze un mic „pod” de trecere format din pietre pentru a putea ajunge în partea cealaltă, dar dacă stai prost cu echilibristica, nu ai nicio şansă să scapi neudat la picioare.

Probabil că nu vom afla niciodată răspunsul la întrebarea, cum de poate fi ignorat un pod de cale ferată atât de mult timp, în fiecare an, tocmai în centrul oraşului, şi să nu prindă nici măcar „banca de rezerve” pe lista de priorităţilor municipalităţii clujene.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.