PokerFest Cluj, regal de poker în luna septembrie la Royal Poker Club

Royal Poker Club a dus la trei numărul de cluburi de poker funcționale în Cluj Napoca. Proiectul a avut nevoie de un an de zile pentru a se naște, dar concurența feroce nu i-a făcut pe administratori să se răzgândească. Mai mult, aceștia au plusat cu servicii de cel mai înalt nivel, cu oferte excelente de jocuri, cu un spațiu generos de aproape 500 de metri pătrați și cu o atmosferă care, după deschidere, a reprezentat diferențiatorul local în lupta cu alți furnizori.

royal poker club cluj

Royal Poker Club Cluj este construit și administrat de Iosif Botar și fiul său, alături de Dan Semenescu, toți trei fiind cunoscuți de ani de zile în lumea pokerului, atât ca jucători cât și ca antreprenori. Experiența din domeniu și apropierea de comunitatea jucătorilor le-a oferit know-how-ul pentru a pune pe picioare Royal Club, iar acum se pot lăuda că au unul din top 3 cluburi de cărți din țară.

„Dispunem de 13 mese de joc, din care una este VIP și este transmisă live-stream pe internet. Ocazional, oricare altă masă poate fi transformată în feature table. Salonul poate fi extins la 25 de mese de poker, având astfel posibilitatea să găzduiască evenimente majore, cum este acum etapa PokerFest Cluj în Septembrie, sau cum vor fi WPT National în octombrie și o fază preliminară Concord Million spre final de an”, a declarat Dan Semenescu, unul din primii promotori de poker live de pe Someș, citat de pokerfest.ro.

Pe lângă partidele de poker, Royal Club dispune de bar și restaurant propriu cu o gamă foarte variată de mâncare și băuturi, iar incinta oferă conexiune Wi-Fi și legături de cablu la toți marii operatori din România.

Pe lângă oferta dedicată clujenilor, Royal Poker Club are parteneriate strategice cu alte locații similare din Sibiu, Târgu Mureș sau Oradea, facilitând astfel organizarea unor turnee regionale cu premii masive și buy-in accesibil.

Royal Poker Club (Str. Regele Ferdinand nr. 6) va găzdui PokerFest Cluj 2014 în perioada 16-21 septembrie, unde cel mai important turneu va fi Main Eventul cu intrare de 550 euro

Programul PokerFest Cluj poate fi consultat AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.