Polus Center aniveaza 7 ani, pe 11 octombrie!

7 ani de polusCentrul comercial Polus Center aniversează luna aceasta 7 ani de la inaugurare, iar clujenii sunt așteptați cu mic cu mare la un mega concert aniversar alături de Smiley, Marius Moga și artiștii DeMoga Family. În plus, magazinele din incinta centrului comercial au pregătit oferte speciale pe tot parcursul zilei. Cei mici vor avea parte și ei de o zi plină de culoare și distracție, alături de mascote, oameni pe picioroange și un spectacol de teatru de păpuși.

Sâmbătă, 11 octombrie 2014, cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România sărbătorește aniversarea a 7 ani de la inaugurare. Cu această ocazie atât cei mici cât și cei mari, vor avea parte de o zi specială la Polus Center.

Începând cu ora 12.00, spre deliciul celor mici, în centrul comercial îşi vor face apariția mascotele Tomiţă şi Chiţ Chiţ, Lola şi Bugs Bunny şi oamenii pe picioroange, iar de la ora 16.00, micuţii sunt invitaţi în piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii, la spectacolul de teatru de păpuşi „O scufiţă năzdrăvană”.

Seara se anunță incendiară alături de o mulțime de artiști puși pe distracție. Sărbătorim împreună 7 ani de Polus Center, printr-un mega concert aniversar. Participantul de la Vocea României, Árpi Török, împreună cu trupa Zip Band vor deschide concertul începând cu ora 17.30, iar de la ora 18.00 vom cânta și ne vom distra alături de Marius Moga și artiștii DeMoga Family: What’s Up, Liviu Teodorescu, Ruby, Adda şi Shift. În jurul orei 20.00, pe scena concertului aniversar va urca îndrăgitul artist Smiley, ce ne promite un spectacol energizant.

„Anul acesta, centrul comercial din inima Transilvaniei aniversează 7 ani de la inaugurare, 7 ani în care Polus Center Cluj a încercat să își îmbunătățească oferta de servicii și portofoliul de branduri, în funcție de necesitățile și cerințele clienților săi. Mulțumim cu această ocazie tuturor clienților și partenerilor noștri pentru toți acești ani în care ne-au fost alături. Pe 11 octombrie 2014, vă așteptăm să petrecem împreună cei 7 ani plini de bucurie și momente speciale” – a declarat Răzvan Alistar – PR Officer al Polus Center Cluj. Pe parcursul zilei, clienții centrului comercial vor fi întâmpinaţi cu numeroase oferte pregătite cu această ocazie.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.