Povești îndrăgite de cei mici pe scena Teatrului „Puck” în acest sfârșit de săptămână

Teatrul de Păpuși „Puck” vă așteaptă la sfârșitul acestei săptămâni cu două spectacole foarte apreciate din repertoriul instituției. 

Astfel, sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 11:00, cei mici sunt așteptați să urmărească spectacolul „Micimackó /” Ursulețul Winnie Pooh”, după A. A. Milne, care se va juca în limba maghiară.

Acțiunea se petrece în Pădurea de 100 de acri, casa plină de veselie a ursulețului și a prietenilor săi, timidul Purceluș, Iepurele cel ager, melancolicul Aiurel, exuberantul Tigru, blânda Kanga cu aventurosul ei Roo și înțeleptul domn Bufniță.

Regia este semnată de Kovács Ildikó, scenografia de Valentin Codoiu, muzica de Péter Vermesy, iar György László este asistent de regie. Din distribuție fac parte Giriti Réka, Pünkösti Laura, Takács Enikő, Kötő Áron și Urmánczi Jenő. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

De asemenea, duminică, 11 iunie a.c., de la ora 11:00, secția română a Teatrului de Păpuși „Puck” îi așteaptă pe micii spectatori clujeni cu spectacolul „Capra cu trei iezi”, după nemuritoarea poveste omonimă a lui Ion Creangă. Experienţa de o viaţă pe scena teatrului de păpuşi a Doinei Dejica și a scenografului Epaminonda Tiotiu, interpretarea actorilor, opțiunea pentru păpușile bi-ba-boo, alături de muzica tradiţională, alcătuiesc un spectacol valoros, care se joacă pe scena Teatrului Puck din anul 1999. Dinamic și plin de umor, acesta s-a bucurat de-a lungul timpului de aprecierea celor mici și mari, fiind, în continuare, una dintre cele mai îndrăgite producții ale instituției clujene.

Scenariul și regia sunt semnate de Doina Dejica, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Din distribuție fac parte Frunzina Anghel, Ionuț Constantinescu, Iulia Dinescu, Angelica Pamfilie și Adina Ungur. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.