Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, alături de soție și copilul de 9 luni, diagnosticați pozitiv cu COVID-19

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, alături de soția sa și copil, și-au făcut testul COVID-19, iar rezultatele au fost pozitive pentru toți trei.

Familia Abrudean se va interna la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, iar ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.

„În cursul serii de 4 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 4 luni la UPU Pediatrie pentru că avea febră, care am crezut inițiat că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită.

Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare COVID-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 5 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici.

În cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.

Consider că este extrem de importantă transparența, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică”, a scris prefectul Abrudean.

Prefectul Clujului îi îndeamnă pe clujeni să se prezinte la medic atunci când au simptome.

„Vreau să îi îndemn încă o dată pe toți clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când au simptome, iar celor care încă pun la îndoială existența acestui virus, să se gândească de două ori înaine să facă astfel de afirmații”, a scris Abrudean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.