PREMIERA in CLUJ. Primul festival international de Blues, in noiembrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Clujul va deveni la inceputul lunii viitoare capitala blues-ului, in cadrul primei editii a festivalului international „Cluj Blues Fest”, desfasurat in perioada 7-8 noiembrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, pe strada Memorandumului.

Blues-2

Evenimentul este organizat de clujulcultural.ro si Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

„Ideea mi-a venit demult, fiind pasionat si de muzica buna, intr-o seara cand am ascultat niste blues. Am tot zis ca merita sa facem un festival, mai ales ca blues-ul e o muzica de atmosfera, de elite, nu e pentru mase, nu e rock si bere. Am muncit mult ca sa pun in practica ideea asta, alaturi de colegul meu Andrei Balogh. De multe ori am vrut sa renuntam, dar am gasit oameni inimosi care ne-au sprijinit. E editie pilot, dar vrem sa crestem festivalul pe termen lung. Nu ne vom lasa batuti de nimic si vom face din Cluj Blues Fest un reper in piata culturala clujeana, asa cum a ajuns un reper si Clujulcultural.ro.

Curand anuntam toata noutatile, vor fi trupe din strainatate, dar si din Cluj si Romania.

Imi scot palaria in fata celor care ne-au sustinut si sprijinit. Cred ca Clujul, care a dat cantareti de blues mari, cum a fost Iuliu Merca sau cum e Totu Rares, chitarist de exceptie, trebuie sa aiba un festival de profil”, a declarat pentru eClujeanul.ro, jurnalistul Tiberiu Farcas, editor coordonator al site-clujulcultural.ro si organizator Cluj Blues Fest 2014.

Pentru noutati viitoare, va recomandam sa urmariti pagina oficiala: https://www.facebook.com/clujbluesfest2014.

eClujeanul.ro este partener media al evenimentului „Cluj Blues Fest 2014”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.